საიტი მუშაობს ტესტირების რეჟიმში
სპონსორი: PSnewsGE
გასტრონომიული ფოტოამბები
მსოფლიო კულინარიული გიდის - “გო ე მიო”-ს (Gault & Millau) გაცნობითი ვახშამი ქუთაისში - ფოტორეპორტაჟი
2020/02/07 14:15:00

 

7 თებერვალს ქუთაისში, რესტორან "პალატში", მსოფლიო კულინარიული გიდის - გო ე მიო”-ს (Gault & Millau) გაცნობითი ვახშამი გაიმართა.


ვახშამზე წარმოდგენილი იყო
გო ე მიო”-ს ახალგაზრდა შეფ-მზარეულების მიერ შექმნილი კერძები:


ტკბილი გოგრის მილფეი
, იმერული ტონებით - დადუნა ღლონტი (რესტორან „შუშაბანდის“ ბრენდ შეფი).
შებოლილი ორაგული ავოკადოთი და მაისის თაფლით - ვახო გობეჯიშვილი (რესტორან „ბიოლის“ შეფი).
ფრინველის ღვიძლი შავი ქლიავით, როზმარინით, ჭაჭაში დავარგებული - გრიგორი სამგინი (რესტორან „მანუს“ ბრენდ-შეფი).
იმერული წიწილი სტაფილოს პიურეთი და წითელი ბულგარულის სოუსით - ალექსი ნათაძე („რამადა ენკორი“-ს შეფი)
დესერტი - იმერული ჩაროზი


 


ვახშამს სტუმრებთან ერთად, ქუთაისის საზოგადოების წარმომადგენლები, ადგილობრივი ხელისუფლების მაღალჩინოსნები და ჟურნალისტები ესწრებოდნენ.

რესტორან პალატს “გო ე მიო”-ს ბანერი გადაეცა.

 

სპონსორები Best Western Kutaisi • ბესთ უესთერნ ქუთაისი, Palaty / პალატი, გასტრონომიული ტურიზმის ბიზნეს ასოციაცია, ქუთაისის და იმერეთის ტურიზმის ცენტრი Tourism Center of Kutaisi and Imereti

 

ფოტოჟურნალისტი მინდია ჩარქსელიანი

 

'.$TEXT['print'].'
სულ ნანახია - 1786
სხვა ამბები
ბოლოს იხილეს
დამზადებულია Pro-Service -ის მიერ
© PSnews 1995 - 2020 საავტორო უფლებები დაცულია