საიტი მუშაობს ტესტირების რეჟიმში
სპონსორი: PSnewsGE
დადგინდა საფერავის ძირითადი ტიპიური ორგანოლეპტიკური მახასიათებლები (მარკერები)
ავტორი: PS („პოსტსკრიპტუმი“)
2018/12/18 12:45:00

საქართველოს სომელიეთა ასოციაციის მიერ, ღვინის ეროვნული სააგენტოსა და შპს ღვინის ლაბორატორიის მხარდაჭერით, დადგინდა საფერავის ძირითადი ტიპიური ორგანოლეპტიკური მახასიათებლები (მარკერები).



2018 წლის 19 ივნისს, თბილისში, საერთაშორისო სომელიეთა ასოციაციის (A.S.I.) 49-ე გენერალური ასამბლეის ფარგლებში გაიმართა საფერავის ძირითადი არომატული და გემური მახასიათებლების (მარკერების) ორგანოლეპტიკური დადგენის საერთაშორისო სესია “Saperavi Grand Tasting”.

 

სესიაში 200 - ზე მეტი პროფესიონალი მონაწილეობდა: საქართველოს სომელიეთა ასოციაციის წევრები, წამყვანი ქართველი ენოლოგები, 63 ქვეყნის ეროვნული სომელიეთა ასოციაციის პრეზიდენტები, სხვადასხვა წლების მსოფლიოსა და ევროპის საუკეთესო სომელიეები. სესიაზე წარმოდგენილი იყო ქვეყნის საუკეთესო საფერავების 70 -ზე მეტი ნიმუში.

'.$TEXT['print'].'
სულ ნანახია - 257
სხვა ამბები
ბოლოს იხილეს
დამზადებულია Pro-Service -ის მიერ
© PSnews 1995 - 2019 საავტორო უფლებები დაცულია